Un cotxe pateix un accident després de sortir-se de la carretera de la Vallensana

  0
  58
  accident cotxe.jpg

  08/04/2015 – Un home i una dona d’edats avançades van patir la nit de dilluns un accident de trànsit que, afortunadament, no els hi va provocar cap ferida greu.

  Un home i una dona d’edats avançades van patir la nit de dilluns un accident de trànsit que, afortunadament, no els hi va provocar cap ferida greu. L’avís es va donar cap a les 20.30 hores del vespre, després que el cotxe se sortís de la carretera de la Vallensana (BV-5011) i caigués per un talús d’uns 30 metres, segons els Bombers, en un tram molt proper a la desviació cap a l’Hospital Germans Trias i Pujol. La dona i l’home, de 69 i 76 anys respectivament, van sortir il·lesos, van ser pujats amb cordes fins a la carretera i traslladats a Can Ruti per comprovar el seu estat de salut. Segons les primeres dades, els fets podrien haver estat deguts a una avaria mecànica que va fer que el conductor no pogués controlar el vehicle fet que va provocar la sortida de la via.

   

  A l’incident van intervenir tres indicatius de Guàrdia Urbana, dues ambulàncies del SEM i efectius de Bombers de la Generalitat.