Savané: “Guanyar a Màlaga és difícil però alguns ho hem fet”

  0
  36
  savane.jpg

  03/10/2012

  El pivot senegalés exerceix de líder: "cal fer entendre als que no hi han jugat mai, que és difícil però es pot aconseguir".

  Taph Savané exerceix de líder en tot el que toca. Al vestidor, a la pista, amb els joves, i quan parla amb la premsa. Sempre sent exemple, amb un missatge prudent però il·lusionant. "La feina dels veterans és parlar amb els jugadors joves per explicar el qué es trobaran a Màlaga", aclara Savané, que haurà de guiar un equip amb 7 jugadors que no han jugat mai al Martin Carpena. "Cal fer entendre que és una plaça complicada però s'hi pot guanyar. Alguns ho hem fet més d'un cop".

  Savané exlpica que la victòria contra el Lagun Aro GBC "ha estat un bon alicient per seguir treballant aquesta setmana" i espera que en aquesta classe mitja de l'ACB, l'Olímpic ajudi a assegurar moltes victòries. "He estat molts anys a Gran Canària on hem treballat el nostre èxit amb la gent que hi havia ajudant-nos", contextualitza el senegalès, que espera que "el públic vingui a l'Olímpic perquè hi ha potencial per fer algo bonic".