Savané: “Intentaré estar bé per tornar diumenge”

  0
  1415_CR_CUARTOS_CJB-HGC_2Q (13).JPG

  24/03/2015 – L’interior senegalès es va perdre el darrer compromís de lliga contra el MoraBanc Andorra (67-82) per problemes físics al bessó.

   

  La baixa d’última hora de Sitapha Savané es va notar en excés davant del conjunt del Principat. Els pivots del MoraBanc Andorra van brillar especialment. Jawai i Bogris anotarien un total de 26 punts, sumant un 30 de valoració entre tots dos.

   

  Pel FIATC Joventut és clau poder comptar amb Savané, tant pel seu domini del pick and roll central com per les seves intimidacions defensives. “Encara no estic al cent per cent. M’estic entrenant al marge. Intentarem anar sobre segur i arribar al partit de diumenge”, revelava el pivot abans de la sessió matinal de la Penya.

   

  Savané s’ha dirigit directament al gimnàs amb Demond Mallet, mentre Tariq Kirksay realitzava suaus exercicis de bicicleta i peses a la pista central. Nacho Llovet no ha pogut assistir a la sessió a causa d’un virus intestinal.

   

  “La capacitat de reacció la tenim. La pregunta és si aconseguirem fer-ho. Durant bona part de la temporada hem demostrat la nostra capacitat per fer les coses bé”, valorava Sitapha Savané sobre l’esperat canvi de dinàmica que està buscant el FIATC Joventut.

   

  El pivot torna a las Palmas per segona vegada aquesta temporada, després d’un primer retorn que el va deixar marcat. “Crec que en aquesta ocasió serà tot bastant diferent. L’anterior vegada, vulguis o no era una Copa del Rei i tot va ser un cúmul de situacions i circumstàncies”, declarava Savané.

   

  El pivot verd-i-negre està totalment “centrat en la feina que hem de fer com a equip. A nivell personal, intentaré estar bé per tornar i ajudar”.

   

  Sense entrar a valorar les qualitats dels adversaris, Savané creu que ara mateix serà difícil vèncer a qualsevol equip de la lliga. “En el moment que ens trobem, sigui quin sigui el rival, sempre serà difícil. Es tracta més de trobar les nostres sensacions que de pensar en el rival”, reconeixia l’interior senegalès.