Maldonado: “Hem de fer un partit semblant al de Copa”

  0
  1415_CR_CUARTOS_CJB-HGC_1Q (15).JPG

  24/03/2015 – El tècnic del FIATC Joventut coneix perfectament què li espera a l’equip en la seva visita al Gran Canaria Arena.

   

  Sense queixes. La Penya no té temps d’aturar-se per lamentar-se de les dificultats físiques que està tenint la plantilla, ja que la competició no s’atura i no et deixa gairebé ni pensar.

   

  “Segurament l’últim va ser el resultat menys esperat. No perquè l’Andorra no ens pugui guanyar, ja que el seu nivell de joc és segurament millor que el nostre en aquests moments”, reconeixia Salva Maldonado abans de la sessió d’entrenament d’aquest matí.

   

  “Quan vam començar a errar tirs, l’equip va deixar de defensar i l’Andorra es va trobar amb una situació idíl·lica”, recordava el tècnic del FIATC Joventut sobre la derrota davant del MoraBanc Andorra (67-82).

   

  Per Salva Maldonado, “l’equip serà capaç de reaccionar en la mesura que ens recuperem des de tots els punts de vista possibles. Sobretot des de punt de vista físic, més que mental”.

   

  Segons el tècnic adrianenc, només “el temps dirà si som capaços de reaccionar. Jo crec que sí. No en tinc cap dubte. Però no podem avançar coses”.

   

  Amb Savané i Kirksay treballant al marge, amb Mallet i Llovet sense entrenar per un virus intestinal, i amb Hannah pendent de la seva paternitat, el FIATC Joventut ha ‘tirat’ del planter per començar a preparar el duel contra l’Herbalife.

   

  Clevin Hannah sí que ha format part de la sessió d’entrenament, igual que els joves Alberto Abalde, José Nogués, Zoran Nikolic i Agustí Sans. “L’altre dia les baixes es van notar molt. Nosaltres som la suma del que fem entre tots. Contra l’Andorra no vam tenir equilibri. Vam ser Dr Jekyll i Mr Hyde”, comentava Maldonado.

   

  “Savané i Kirksay són dos jugadors amb molta presència a pista i si els altres no estan bé, doncs, ho acabem pagant”, reconeixia l’entrenador verd-i-negre.

   

  Situacions semblants

   

  Després d’esguerrar la festa de la Copa del Rei a l’equip amfitrió, la Penya torna aquest cap de setmana al Gran Canaria Arena, pista sempre complicada. “El Gran Canaria té el mateix calendari que nosaltres. Ja ha jugat contra tots els grans i acaba de patir una ensopegada inesperada contra el Manresa. En aquest sentit, porta una segona volta molt semblant a la nostra”, reiterava Maldonado.

   

  Segons el tècnic del FIATC Joventut, “la classificació els està pressionant molt i els deixa poc marge. Una nova derrota contra nosaltres seria molt negativa, i més tenint en compte que també estan competint a l’Eurocup”.

   

  El discurs de Salva Maldonado deixa clar que difícilment es veurà sorprès pel joc del conjunt d’Aíto García Reneses. L’entrenador de la Penya coneix a la perfecció on va i s’espera la millor versió del Granca.

   

  “És un equip que t’exigeix molt en defensa. Haurem de fer un partit molt semblant al de la Copa per guanyar-los. Ara mateix sembla una mica utòpic, després de l’última jornada i de com estem”, declarava Maldonado.

   

  “El Granca té un equip amb experiència i amb dos bases que controlen molt el joc. Tavares és un jugador determinant i també compten amb exteriors i interiors amb ofici, com Báez i Newley”, destacava també l’entrenador de la Penya.