Savané: “No tenim temps per lamentar-nos”

  0
  JOV-MUR (16).jpg
  06/05/14
  El pivot verd-i-negre vol liderar la reacció de l'equip a Bilbao. "Trobar una mica de fluïdesa en atac ens ajudaria quan estem defensant bé", afirma el senegalès, que diu que "ara anirem a Bilbao sense pressió"

  El pivot verd-i-negre vol liderar la reacció de l'equip a Bilbao. "Trobar una mica de fluïdesa en atac ens ajudaria quan estem defensant bé", afirma el senegalès, que assegura que "ara anirem a Bilbao sense pressió"

  Sobre el partit del Múrcia: "És difícil d'explicar. Ells han tingut un plantejament defensiu a la 2a part que ens ha creat molts de problemes. No hem sigut capaços de trobar fluïdesa en atac i ells han trobat tirs en moments puntuals que els ha donat la victòria".

  Sobre l'ansietat: "S'assembla al partit de Fuenlabrada. El mateix estil de partit. Haver trobat un mínim de fluïdesa en atac ens hagués ajudat. És difícil defensar bé tants minuts si no fiques"

  Sobre el partit de Bilbao "Ara lo únic bo és que tenim és un partit gairebé seguit. No tenim gaire temps per lamentar-nos. Ara anirem a Bilbao sense cap pressió per mirar de donar el màxim".