“Savané, quédate!”

  0
  1415_CJB-UCM (20).jpg

  23/05/2015 – Amb la incògnita de si continuarà en actiu, hem preguntat a l’afició del FIATC Joventut què espera de Sitapha Savané a final de temporada.

  Carisma, compromís i lideratge. Des que va arribar a Badalona, l’aportació de Savané defensant la samarreta de la Penya sempre ha anat més enllà dels aspectes tècnics i tàctics. L’aficionat ha trobat en la seva persona un referent ideal per representar els valors d’un dels clubs més emblemàtics de l’ACB.

  Després d’una temporada inicial (2012-2013) amb bastants problemes físics, el rendiment de pivot en els dos darrers anys ha estat realment sorprenent. La temporada passada, Savané no es va perdre cap partit, tancant la lliga amb uns números notables: 8.9 punts, 4.1 rebots, 0.7 taps i un 11 de valoració mitjana.

  Enguany, a grans trets els números del senegalès s’han mantingut (8.9 punts, 3.1 rebots, 1.63 taps i 10.66 de valoració), destapant-se com un dels grans taponadors de la competició, tot i ser un dels pivots més veterans de la lliga.

  A l’agost, Sitapha Savané farà 37 anys, però els seguidors del FIATC Joventut no veuen en l’edat un problema per la seva continuïtat. El desig dels aficionats és ben clar: volen seguir gaudint dels taps de Savané un any més.