L’oposició critica al PP per “joc brut” amb els plafons electorals les darreres hores de campanya

  0
  CIU Badalona.jpg

  23/05/2015 – El PP col·loca pancartes en carrers on s'havia retirat d'altres partits. L'alcalde ha assegurat que ha estat "un error" i que el tema s'havia "resolt".

  Fa uns dies, la brigada municipal va despenjar alguns plafons de propaganda electoral de diferents partits, com el PSC, CiU i ICV-EUiA, d'espais de la ciutat com ara el passeig de La Salut. L'argument del govern local va ser que es tractaven de vies que no havien estat acordades per col·locar plafons polítics i que la mesura s'emprava en la resolució de la Junta Electoral. Ahir, a poques hores de finalitzar la campanya, forces de l'oposició van pujar a Twitter algunes imatges en les que es veia personal col·locant pancartes del PP.

   

  "Lamentem el joc brut d'Albiol emplafonants a una hora del fi de la campanya en carrers on van retirar-nos-en", criticava Convergència a través del seu compte de Twitter. El PSC, per la seva banda, va explicar que Albiol "va enviar la Guàrdia Urbana a treure cartells del PSC perquè ningú en podia posar segons la Junta Electoral". "Ara mireu que estan fent", deien ahir a darrera hora, juntament dues fotos en les que es veu, d'una banda, un plafó d'Albiol al passeig de La Salut, i, de l'altra, una imatge amb la brigada municipal treient-ne un del PSC al mateix carrer. Diverses persones de l'àmbit polític van retreure el gest a l'alcalde que, des del seu propi comte de Twitter, va assegurar que havia estat "un error" i que el tema s'havia "resolt".