Segellat l’acord per la Copa 2016

  0
  77
  fotonoticia_20141128170933_644.jpg

  10/02/2015 – La competició del KO de la temporada vinent es disputarà a terres gallegues, concretament a La Corunya.

   

  Aquest matí, a les dependències del Saló Reial de l’Ajuntament de La Corunya, s’ha celebrat l’acte de signatura de l’acord per l’organització de la Copa del Rei 2016.

   

  23 anys després de l’última Copa celebrada a Galícia, la competició més apassionant de la temporada dins del bàsquet estatal tornarà a territori gallec. La darrera fase final de la Copa feta a Galícia va ser l’any 1993.

   

  L’escenari que acollirà el torneig serà el Coliseum de La Corunya, recinte multidisciplinari amb una capacitat aproximada de 10.000 espectadors. L’Obradoiro ha estat designat com a equip amfitrió, fet que classifica automàticament al conjunt de Moncho Fernández.

   

  Per tant, si el Rio Natura Monbus no es fica entre els vuit primers després de la primera volta, només set equips podran assolir la classificació per la Copa. Cal destacar que La Corunya serà la desena seu diferent de la Copa en els últims 14 anys.

   

  L’acte de signatura d’avui ha comptat amb la participació de Carlos Negreira, alcalde de La Corunya, Diego Calvo, President de la Diputació de la Corunya, José Ramón Lete, Secretari General de l'Esport de la Xunta de Galícia, Francisco Roca, President Executiu de l'ACB, Raúl López, President de l'Obradoiro CAB, i Marc Benhamou, director territorial de CaixaBank a Galícia.