Salva Maldonado: “Les sensacions són més importants que les derrotes”

  0
  46
  1415_UNI-CJB (13).jpg

  10/02/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut parla de com arriba la Penya al derbi català contra el FC Barcelona.

   

  El derbi previst per aquest diumenge a l’Olímpic és un dels més esperats dels últims anys. Barça i Penya arriben a la cita empatats a la classificació i amb la missió de desestabilitzar a un dels seus grans rivals històrics.

   

  “Motivar al públic no farà falta i als jugadors, molt menys”, comentava Salva Maldonado abans de l’entrenament matinal d’avui. “No s’han donat mai massa situacions d’haver de jugar contra el Barça estant empatats a la classificació. Per tant, els ingredients són molts”, agregava el tècnic.

   

  Maldonado ha explicat que el FIATC Joventut ha de buscar la forma de “compensar el desavantatge general que tenim, tant de qualitat com d’eficiència” i “esperar els nostres moments i reduir les crisis”.

   

  “Intentar guanyar per KO és una cosa que ni s’aconsegueix amb els equips de la teva lliga, i menys contra els grans”, afegia el tècnic verd-i-negre. Per Salva Maldonado, un dels principals factors per tal de lluitar pel triomf és el fet d’arribar al tram final amb opcions.

   

  “Contra l’Estudiantes i l’Unicaja vam arribar al minut 35 guanyant, però els partits se’ns han fet llargs. Amb els equips grans sol passar això, però jo sempre prefereixo anar guanyant abans que fer un inici com el de Màlaga”, declarava l’entrenador de la Penya.

   

  Tot i les dues últimes desfetes, segons Maldonado “les sensacions són més importants que les derrotes. A Màlaga vaig veure un equip competitiu”. Una de les principals preocupacions del tècnic adrianenc és “l’acumulació de minuts” que estan patint els jugadors”, ja que la temporada “s’allarga i estem veient que en els últims quarts estem patint”.

   

  Sobre l’ambient festiu que s’espera a l’Olímpic, Salva Maldonado desitja que l’aspecte mental i ambiental “ens ofereixi el plus que no ens donarà el físic”. “Tindrem als aficionats perquè ens recolzin en els moments crítics. L’afició està molt bé aquest any; molt ficada dins dels partits”, ha declarat el tècnic.

   

  Per damunt de tot, l’entrenador adrianenc també ha recordat que aquest és un moment per poder gaudir. “Hem de gaudir el fet de poder estar a la jornada 20 competint amb el Barça. No tenim urgències”, ha apuntat.