Segon podi internacional per a Jordi Garcia: guanya el bronze a la Copa d’Europa d’Altafulla

0
    31
    IMG_9655.JPG

03/07/2017 – El triatleta badaloní brilla en una competició considerada com el campionat del Mediterrani, quedant-se només a vuit segons del triomf.

Per segona ocasió en la seva trajectòria absoluta, Jordi Garcia ha aconseguit pujar a un podi d’una competició internacional. Després d’estrenar-se a la Copa Continental de Larache (Marroc), el badaloní ha tornat a brillar en un esdeveniment de primer ordre europeu.

La Copa d’Europa d’Altafulla, també considerada com el campionat del Mediterrani, ha estat la cita on el triatleta sorgit del CN Badalona ha guanyat la seva segona medalla internacional absoluta.

La competició es desenvolupava el passat cap de setmana a territori català i s’acabaria convertint en tot un èxit pels competidors nacionals. Per primera vegada en la història d’un triatló clàssic de carretera, tres triatletes espanyols s’enduien les tres medalles.

El gallec Uxío Abuín va fer valer la seva condició de favorit, creuant la meta amb un registre de 57:43, a dos segons d’Antonio Benito i a vuit de Jordi Garcia. El badaloní va estar molt atent per saber gestionar la prova i aprofitar l’eliminació de David Castro a causa d’una caiguda.

La Copa d’Europa d’Altafulla s’acabaria decidint en el tram de cursa a peu, després que en la segona transició fins a 20 corredors baixessin de la bicicleta plegats per iniciar tots junts els últims quilòmetres de recorregut.

Ara, després d’uns dies de merescut descans, Jordi Garcia se centrarà en preparar un nou repte més que interessant: el campionat d’Espanya de triatló sprint previst pel 22 de juliol a l’estany de Banyoles.