El Circ Raluy torna a Badalona durant 10 dies

  0
  Final-del-Espectáculo-del-Circo-Raluy-Legacy-Header.jpg

  03/06/2017 – Torna per presentar un espectacle que combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques.

  Després del primer any de gira en el que ha recorregut més de 30 ciutats, ha ofert més de 300 funcions i ha fet gaudir a més de 250.000 espectadors, el Circo Raluy torna a Badalona per presentar un espectacle que combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada.

   

  “Un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre’s”. Amb la seva aposta pel classicisme i la modernitat, el Circo Raluy Legacy posa de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions roden per pobles i ciutats de tot el mon. L’espectacle compta amb l’actuació dels membres de la família de Lluís Raluy, el patriarca, i un elenc d’artistes internacionals amb actuacions de gran impacte.

   

  El circ combina la senya d’identitat que acompanya a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l’hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s’incorporen com en les múltiples formes de viure, l’experiència circense. Estarà a Badalona, a la Rambla del Gorg, del 06 al 16 de juliol.