Segona derrota de les Dracs Girls en la lliga nacional

0
    25

17/02/2016 – L'equip femení dels Badalona Dracs van patir la segona derrota en la LNFA, al caure en el seu debut a casa, davant la seva afició i front a les Barcelona Búfals per un clar 0-34.

Malgrat del clar marcador en contra, les jugadores de Manolo Pérez van realitzar una molt bona meitat, donant la cara i posant dificultats a un equip molt més experimentat com les Búfals, amb vàries jugadores internacionals.

En el primer quart de la trobada, el joc va anar molt igualat i les del Poble Nou tan sols van poder anotar un touchdown, mitjançant la corredora Allison Rodríguez. L'atac badaloní va tenir bastants problemes per moure les cadenes i apropar-se a la zona d'anotació rival, però la defensa local posava moltes dificultats a l'atac de les Búfals. De fet, el 0-8 es va mantenir fins a l'últim minut del segon quart, quan les barcelonines van anotar el seu segon touchdown, després d'una jugada de Laia Oriol. Lara Alabert anotava a continuació el seu segon try i situava el 0-16 amb el qual s'arribava al descans.

A la segona meitat les dificultats ofensives de l'equip de Manolo Pérez continuaven patents, tot i mostrar millora respecte el partit inaugural. Malgrat això, els primers punts de la temporada no van arribar i per segona trobada consecutiva, les Dracs es van quedar amb el seu marcador a zero.

Per la seva part, les Búfals van poder anotar en tres ocasions més, a través d'un safety i dos touchdowns de Carla Blancha i Lidia Granados, deixant el definitiu 0-34.

El proper partit de les Dracs Girls es disputarà el diumenge 6 de març en el camp del Badalona Sud. Les seves rivals seran les actuals campiones de la LNFA, Les Rozas Black Demons, qui van aconseguir el seu primer triomf de la temporada aquest passat dissabte al vèncer a les Terrassa Reds (19-0). En la tercera trobada de la segona jornada, les Barberà Rookies van vèncer a les Hospitalet Pioners per 16-6.

Les de Barberà del Vallès lideren la classificació juntament amb les Barcelona Búfals amb un balanç de dues victòries per cap derrota. Després d'aquests conjunts se situen Les Rozas Black Demons i Hospitalet Pioners (1-1), mente que les jugadores de les Dracs, juntament amb les de Terrassa Reds, encata no coneixen la victòria i tanquen la taula amb dues derrotes en les primeres jornades.