Una multitud de persones se cita a la plaça de la Vila per recordar Muriel Casals

  0
  47
  muriel casals.jpg

  17/02/2016 – Òmnium organitza un acte d'homenatge amb figures badalonines de diferents àmbits.

  Badalona ha volgut retre un particular homenatge aquest dimarts al vespre a Muriel Casals, pocs dies després de la seva malaurada mort. El record a l’activista política va congregar ahir centenars de persones a la plaça de la Vila en un acte convocat per la secció local d’Òmnium Cultural que va comptar amb la intervenció de diferents figures locals de diversos àmbits.

   

  La periodista i companya Sara Muñoz va presentar un acte en el que va intervenir l’alcaldessa Dolors Sabater, que va dedicar i recordar unes paraules de Casals. L’escriptora Sílvia Soler va llegir la carta d’acomiadament del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, però també van pujar a l’escenari el president local, Jordi Ballesteros, l’exalcaldessa socialista Maite Arqué, l’expresident d’Òmnium Badalona i regidor Oriol Lladó i l’escriptor Jordi Lleal, entre d’altres.

   

  L’acte va destacar el paper compromès que Muriel Casals ha tingut amb Badalona els darrers anys i el suport que ha donat a la ciutat en alguns moments com ara a l’ofrena floral de la Diada Nacional de 2011, quan va assistir a la plaça de la Plana amb Òmnium Badalona, o a la inauguració del local d’Ara És l’Hora al centre de la ciutat.