Segona derrota per Cruz a la WNBA (77-78)

0
    20

23/07/2015 – Minnesota Lynx cau a la pròrroga contra Connecticut i posa el punt final a una bona ratxa de quatre victòries consecutives.

El Target Center de Minneapolis va presenciar ahir la quarta derrota de la temporada de les Minnesota Lynx. La franquícia dirigida per Cheryl Reeve, que va tenir l’opció de tirar per guanyar, cauria en un partit realment igualat davant Connecticut Sun.

Durant tot el duel, les diferències en el marcador serien mínimes. Minnesota s’imposaria al primer quart (16-15), però Connecticut marxaria al descans amb tres punts de renda (32-35). A la represa, les Lynx serien capaces de recuperar-se del tot, gràcies als 20 punts anotats per Maya Moore durant la segona part del duel.

Finalment, el partit es decidiria a la pròrroga (69-69), moment en el qual les Sun aconseguirien mostrar el seu millor bàsquet. Una suspensió de Camille Little a vuit segons per la conclusió acabaria decantant el triomf per les visitants, completant un últim parcial de 2 a 7 en les darreres accions del matx (77-78).

Minnesota encara disposaria d’un darrer intent per guanyar, però el tir sobre la botzina de Moore no voldria entrar. L’aler seria la màxima anotadora de l’enfrontament amb 25 punts, mentre que Anna Cruz tornaria a gaudir de molt protagonisme.

La jugadora badalonina disputaria un total de 32 minuts, aconseguint 7 punts (3/4 en tirs), 6 rebots i 4 assistències. Aquesta és la segona derrota que pateix Cruz a la WNBA 2015, després d’incorporar-se a la franquícia de Minneapolis.

Tot i caure, les Lynx es mantenen al capdavant de la conferència Oest (12/4), a tres triomfs de distància de les Phoenix Mercury (9/7). L’equip d’Anna Cruz gaudirà ara d’una setmana de descans, ja que no tornarà a jugar a casa fins al 29 de juliol. Los Ángeles Sparks serà el pròxim rival de Minnesota.