El MoraBanc Andorra repeteix com a rival

  0
  60
  andorra-primer-finalista-copa-catalunya-1412194225854.jpg

  23/07/2015 – El FIATC Joventut s’enfrontarà al conjunt de Joan Peñarroya en les semifinals de la Regal Lliga Nacional Catalana, igual que l’any passat.

   

  La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) ha fet oficials les eliminatòries de semifinals de la Regal Lliga Catalana 2015. Enguany, la seu escollida per la FCBQ per la disputa del torneig (25 i 26 de setembre) és el Palau d’Esports de Granollers.

   

  El FIATC Joventut s’enfrontarà al MoraBanc Andorra en la primera semifinal, mentre que el Barça Lassa i l’ICL Manresa ho faran en la segona. Aquests dos partits es jugaran el 25 de setembre, en horari encara per determinar (tot va en funció de la retransmissió de TV3).

   

  La temporada passada, la Penya va caure contra el MoraBanc a la Seu d’Urgell (70-81), resultat que va acabaria beneficiant a l’equip de Salva Maldonado, ja que el conjunt verd-i-negre es va poder centrar en l’inici de la Lliga Endesa.

   

  Aquest any, però, la disputa de l’Eurobasket farà que l’ACB comenci més tard (10-11 d’octubre), a diferència de la temporada anterior (5 d’octubre). Això donarà més marge als clubs per tal de preparar el debut.

   

  Definida la competició LEB

   

  Les semifinals de la Regal Lliga Catalana LEB també han quedat programades. El CB Prat Joventut i el Barça B s’enfrontaran a doble volta (18 i 20 de setembre) buscant la classificació per la final, la qual es jugarà a Granollers el 26 de setembre. L’altra eliminatòria de semifinal enfrontarà al CB Tarragona i al Lleida.