Segona victòria consecutiva dels Termites de Llefià

  0
  Termites.jpg

  24/11/2015 – L'equip groc va guanyar la quartajornada de la Lliga Barcelona amb 721 punts i 58 bitlles. Destacar també que els To-K-Fusta van assolir la tercera posició.

  El passat diumenge, 22 de novembre, es va celebrar al barri d'Horta de Barcelona la quarta jornada de la 22a Lliga Barcelona de Bitlles Catalanes, on l'equip groc dels Termites de Llefià va remuntar i es va proclamar campió per segona vegada consecutiva en aquesta temporada.

   

  Els Termites de Llefià Groc es van enfrontar amb Sant Martí Sarroca i van guanyar els dos partits amb un total de 721 punts i 58 bitlles, mentre que el seu contrincant va aconseguir 612 punts i 40 bitlles, assolint així la vuitena posició de la jornada.

   

  Pel que fa l'equip vermell dels Termites va disputar davant del Sabadell, però a diferència dels seus companys només va guanyar una partida amb un total de 634 punts i 46 bitlles, obtenint la sisena posició.

   

  D'altra banda, el club badaloní To-K-Fusta també va guanyar una partida davant de Riudebitlles i va assolir la tercera posició amb 681 punts i 49 bitlles.

   

  Amb relació a la classificació general, malgrat que els Colobrers van quedar en cinquena posició en aquesta jornada, mantenen el lideratge amb vuit partides guanyades, mentre que el To-K-Fusta es manté al segon lloc amb set victòries. Per un altre costat, els Termites Groc i Vermell continuen remuntant i es situen a la cinquena i vuitena posició, respectivament.