El derbi pel Círcol i la desena pel Sant Josep

0
    24

23/10/2015.- El Círcol resol el derbi a la segona part davant una Minguella que cau en picat. El Sant Josep segueix líder tot i deixar escapar 26punts.

Minguella – Círcol

El derbi va començar molt fred a Casagemes, amb desencert, ritme lent i possessions llargues que es van traduir en un marcador baix al primer quart, 12-10.

Al segon quart, seguia la mateixa tònica, però poc a poc els dos equips van millorar l'encert sense deixar que el rival s’escapés i ningú agafava més de tres punts d’avantatge.

Una defensa alternativa del Círcol li va permetre arribar al descans per davant al marcador,  28-31 però amb tot per decidir.

A la represa el partit va canviar radicalment. El Círcol va poder obrir una escletxa de 10 punts gràcies al nivell de concentració i la disciplina al darrera, que els van permetre robar pilotes i poder córrer als primers minuts de la segona part.

En canvi, la Minguella no va sortir amb la concentració necessària i, tot i els dos temps morts demanats per fer reaccionar l'equip, els visitants van agafar el control del partit fins el 40-53.

A l'últim quart, el Círcol va aprofitar els atacs en estàtic i l'encert de Gotzens per arribar als 18 de diferència a 3 minuts del final davant una Minguella desencertada i amb contraatacs que acabaven en pilotes perdudes fin el 59-72.

El Círcol es recupera de la derrota de la setmana passada i intentarà tornar a guanyar a casa, diumenge a les 17.45h en la visita del Sedis.

La Minguella segueix en caiguda i suma ja la setena derrota consecutiva, igualat amb el Terrassa que marca les posicions de descens. Precisament, dissabte en un altre partit Casagemes 19.15h contra el Terrassa, ha de ser el partit de la reacció contra un rival directe.

La desena pel Sant Josep

El líder va arribar a Granollers amb 8 sèniors i un júnior, conseqüència de les baixes.

Tot i així, els parroquials van fer una de les primeres parts més completes en defensa de tota la temporada i amb la direcció de Xavi González i Carles Sanabria l'equip es va trobar mol còmode i va poder anotar tant en estàtic com en contraatac.

L'avantatge al descans era de 20 punts, 18-38, gràcies a l'encert en triples d'un Pedro Cuesta que acabaria amb un 45 de valoració, i la feina sota cistella i en defensa d'Àlex Molina i Edu Rodríguez.

A la represa, l'equip va mantenir la mateix concentració i agressivitat durant 5 minuts i la diferència va arribar a ser de 26 punts.

Amb el partit controlat, el Sant Josep va afluixar i va donar ales  a un Granollers, que va anotar 47 punts a la segona part i va reduir la diferència fins als 8 punts a falta de 3 minuts. L'encert en els tirs lliures van permetre als parroquials aguantar i que no perillés la victòria.

El Sant Josep ja té la desena al sac i buscarà seguir sumant en aquest gran inici de temporada, diumenge a casa a les contra el Llosa, 19.30h.