Amarg debut europeu dels Dracs a Alemanya

0
    27

21/04/2015 – El passat dissabte els Badalona Dracs es van desplaçar a Kempten per devutar a la European Football League davant els Allgäu Comets (35-0).

Els Badalona Dracs es van desplaçar el passat dissabte, 18 d'abril, fins la localitat alemanya de Kempten, per a debutar aquest any a la European Football League (EFL), competició en la què han estat dues vegades subcampions, amb la intenció d'aconseguir un resultat que mantingués viu el somni de tornar a ser presents en una nova final europea.

El rival, Allgäu Comets, conjunt de la potent lliga alemanya GFL, es presumia difícil i més en terres germanes, però les més de deu victòries europees dels badalonins en la seva història convidaven a l'esperança. Res més lluny de al realitat.

L'equip que entrena Oscar Calatayud es va trobar davant un potent conjunt amb una tripleta de jugadors nord-americans que van portar el pes del partit. El 35-0 al descans és una mostra de com va sortir el conjunt bavarès a disputar el seu debut europeu. Tres connexions entre el quarterback Cedrid Towsend i el seu wide receiver Matt Green van significar els tres primers touchdowns de Comets en només 15 minuts. Towsend encara completaria un altre llançament més per a touchdwon abans del descans amb l'alemany Kevin Conrath. A continuació el defensiu back americà de Comets, Cody Smith, va realitzar un espectacular retorn per a touchdown de 80 iardes que deixava el xot decidit amb el mencionat 35-0.

En el segon temps el joc es va anivellar, en gran part  per la relaxació del conjunt local que va posar en joc a jugadors menys habituals, i va terminar amb un parcial d'empat a 13. Matt Green va anotar el seu quart touchdown en el tercer quart després del cinquè pas d'anotació de Towsend i el quarterback americà va tancar el festival ofensiu amb un nou enviament cap a Florian Borchert, ja en els últims minuts del partit. Per la seva part, els Badalona Dracs van aconseguir les seves anotacions després d'una gran carrera de 50 iardes de Curtis Cannon en el tercer temps i una segona anotació en el últim parcial del running back americà dels Dracs, després d'una curta carrera de menys de cinc iardes.

Després de la competició europea, ara toca centrar-se a la Lliga Nacional ja que, sense temps per descansar, l'equip ha de centrar-se en la important trobada que disputarà el proper diumenge a domicili davant els València Giants.