Segueix la lluita per la permanència (4-3)

0
    38

12/04/2015 – El Futsal Iris derrota al Martorelles i continua enganxat a la salvació, amb encara un partit pendent per disputar.

L’Iris Sol Casagemes rebia a casa al CFS Martorelles amb l’obligació de guanyar per evitar enfonsar-se en la zona del descens. El conjunt de Carles Ventura va haver de suar durant els 40 minuts de joc per tal de sumar tres punts vitals.

El partit va començar amb un plantejament diferent per part dels verds. Afectats per nombroses baixes, l’Iris va haver de convocar per primer cop a Roque, a Marcel i a Sergio, jugadors procedents del filial i del juvenil. Els badalonins van sortir amb una defensa a mitja pista per primera vegada en aquesta temporada.

El ritme del partit va ser lent durant els primers minuts. No hi havia agilitat en la transició de la pilota i les jugades d’atac arribaven massa forçades per representar un perill real.

Finalment, seria el Martorelles qui obriria la llauna gràcies a una errada en defensa que va agafar en mala posició a Alexis (0-1). El gol d’Ivan Lacal (9’)  encara va encallar més el joc badaloní, però per sort l’estratègia va servir per desembussar l’atac verd. En una jugada de córner, Ricard Fontrodona marcava l’empat (1-1), superat l’equador del primer temps (13’).

La igualada va provocar que l’Iris incrementés la seva pressió en camp contrari, fet que va augmentar les ocasions de gol locals. Després d’una caiguda a la frontal de Marc Lleixà (16’), Jordio apareixia per capgirar el resultat amb un bon xut de falta directa (2-1).

Tot seguit, Alexis resolia un mà a mà per salvar l’empat i Marc Lleixà marcava el 3 a 1 després d’una gran jugada personal per la banda (19’). El descans arribava amb el resultat a favor dels locals, que havien recuperat la millor imatge possible.

Tornant dels vestidors, el Futsal Iris Badalona va repetir la defensa a mitja pista amb la voluntat de mantenir el resultat a favor. Però la mala sort va jugar en contra dels verds quan, en una jugada confosa (24’), Jordio va refusar la pilota amb tanta mala fortuna que l’esfèrica va impactar al cos de Ricard Fontrodona i es va ficar a l’interior de la porteria verda (3-2). Quatre minuts més tard (28’), el mateix Fontrodona es redimia i marcava a la sortida d’un córner (4-2).

Després del 4 a 2, el Martorelles va sortir amb el porter-jugador i Santana establia posava emoció, situant als visitants a només un gol (35’). Les aspiracions vallesanes de puntuar van quedar totalment truncades pel porter anglès Joe Dibben, el qual va realitzar cinc aturades de gran mèrit.

Amb aquest triomf, el Futsal Iris Badalona aconsegueix tres punts vitals que el situen en onzè lloc. El conjunt de Carles Ventura té 19 punts, obre la zona de descens i està empatat amb el Mollet, primer equip que estaria salvat en aquest moment. L’Iris no tornarà a jugar fins al 22 de febrer, a la pista del Natació Sabadell B (13:30h).