“Sempre ens etiqueten negativament…estudiarem les imatges i prendrem mesures”

  0
  Sin títfulo.jpg
  Lamentable i vergonyós. No té cap altra valoració. El Young Talent va protagonitzar diumenge passat a Sant Pol de Mar una baralla davant l’equip local. 
  “Al final de l’enfrontament van expulsar un jugador del nostre equip i un aficionat de la grada el va increpar i agredir quan marxava cap a vestidors. En aquest moment es va començar a escenificar tota la baralla”, relata l’entrenador del conjunt de Sant Roc, Ricardo Parra, al Diari de Badalona. 
  Unes imatges que no corresponen amb allò que ha de representar l’esport i que, malauradament, té el públic present al Municipal implicat en les imatges. “El delegat federatiu que hi havia al camp va agafar nota d’aquest fet que va provocar les agressions”, afegeix Parra.
   
  L’acta del matx recull diverses incidències i detall de l’actitud de la grada i jugadors. “Un jugador suplent vestit amb l’equipació del Young Talent s’ha encarat de forma agressiva i ha escridassat a una persona situada en la zona de la banqueta local…sense arribar a més”. Les observacions també recullen l’actitud per part de la grada: “Abans de finalitzar el partit, tres homes amb cerveses a la mà comencen a insultar a dos jugadors del Young Talent i l’enfrontament ha començat quan han entrat aficionats al terreny de joc”. Davant aquests fets, un jugador del Young Talent va anar a l’hospital. “Sempre som els dolents de la pel·lícula. Estem al focus i ens etiqueten negativament. Estudiarem el cas detingudament i prendrem les decisions oportunes”, relata Parra.
  Apercebuts de tancament
  D’altra banda, les incidències negatives a Sant Pol, i que impliquen el Young Talent, no són les primeres que es produeixen, i el club ja ha rebut anteriorment un avís de tancament per part de la Federació Catalana de Futbol. “Segur que ens tanquen el camp”, relata Parra. 
  A l’espera de la decisió de sanció per part del Comitè, el club badaloní ha publicat un comunicat on condemna qualsevol actuació violenta i es posa a disposició de la FCF per facilitar qualsevol ajut. El club tindrà notificació federativa de la sanció aviat i ja ha sol·licitat una reunió amb el Comitè Ètic federatiu arran d’uns fets que mai abans havien tingut aquest desenllaç tan trist.