“Sempre hem estat convençuts que tornaríem als orígens”

  0
  acord bbc.JPG

  08/07/2012

  El Club Joventut Badalona i el Badalona Bàsquet Club signen un acord que significa el retorn de la secció de bàsquet femení a la Penya.

  El Club Joventut Badalona i el Badalona Bàsquet Club signen un acord que significa el retorn de la secció de bàsquet femení a la Penya.

   

  Ambdues entitats s’han posat d’acord per aprofundir en les relacions de col·laboració que mantenen des que les circumstàncies van portar a posar fi al bàsquet femení com a secció del Joventut.

   

  D’aquesta manera el Club Joventut fa una decidida aposta també pel bàsquet femení. Ja fa unes temporades que podem veure com nens i nenes comparteixen els entrenaments a l’Escola de Bàsquet i avui podem dir que ja tenim preparat un primer mini femení.

   

  Per al president del Club Joventut “Es tracta d’un primer pas que podem i volem consolidar. La propera temporada disposarem de noves pistes cobertes al Màgic, això ens permetrà gaudir de més entrenaments de qualitat i hem volgut obrir-nos de nou al bàsquet femení. I Volem fer-ho amb la gent que ja va estar amb nosaltres i amb qui considerem que teníem un deute pendent”.

   

  Per la seva banda, el president del Badalona Bàsquet Club a afirmat “estem molt interessats amb aquest acord, perquè significa consolidar i reforçar el bàsquet femení a la nostra ciutat. Formarem part d’un gran club, referent al món del bàsquet a tots els nivells i estem segurs que la nostra aportació contribuirà a augmentar els èxits i la presència social.  Sempre hem tingut la idea i hem estat convençuts que tornaríem als nostres orígens”.

   

  Tant Jordi Villacampa com Rosendo Gabara, es van mostrar molt satisfets i convençuts que s’iniciava una etapa amb gran projecció de futur i que resultaria molt positiva per l’esport i el bàsquet femení en especial, ja que es tracta d’una ampliació que facilitarà l’accés al bàsquet a moltes nenes i noies, que fins ara ho podien tenir més difícil.