Sense donar opcions

0
    28

2/11/2015.- El Badalonès va trencar el partit al primer quart a Terrassa i va mantenir diferències de 10 punts durant tot el partit. A Segona, victòries de Maristes i Natzaret.

Els dimonis van sortir a pel partit des del principi. Un parcial de 18 a 2 va deixar el partit encaminat i va fer molt difícil la reacció del Sant Pere.

El primer quart la diferència era de 10 punts 12-22, i tret d’alguns dubtes al segon quart, va mantenir aquesta avantatge durant tot el partit.

Tot l’equip es va aplicar en defensa i en atac van destacar Armand Solé amb 15 punts i Xavi Suñé amb 16 punts i 5 triples…

El proper dissabte, partit contra els Lluïsos B 19.15h a La Plana.

A Segona, sumen Maristes i Natzaret

Els Maristes es mantenen a la part alta de la taula amb una victòria a la pista del Castellar.

El partit va començar amb molts errors per part dels dos equips i amb molt pocs punts 7-8. Al segon quart es manté la igualtat i els Maristes marxen al descans amb un avantatge mínim. 23-25.

A la represa, l’equip va sortir més concentrat i va pujar el nivell per marxar de 9 punts. Però les pilotes perdudes i les facilitats en defensa fan que el anoti punts fàcils en contraatac i el tercer quart acabi 40-43.

El partit segueix igualat fins que a 3 minuts del final, els Maristes fan una última estirada 50-57 i van saber administrar la doferència fins el 58-65 final.

Dissabte a les 16h, partit a casa contra el Bàsquet La Mina.

El Natzaret va sumar la segona victòria de la temporada, tot i les baixes que encara arrossega.

La bona defensa i un ritme de joc alt els va donar els primers avantatges ja al primer quart. El Natzaret va controlar el ritme de partit i l’avantatge al marcador va anar pujant tota la primera part.

A la represa, el Sant Andreu va seguir amb la mateixa bona defensa i va aprofitar els triples i les jugades de 2+1 per arribar a una diferència màxima de 23 punts. Al final, 57-78. El proper dissabte reben el Sant Jordi a Ausiàs March a les 19.30h.

El Llefià va perdre en la visita a Sant Cugat.  El partit va ser molt igualat i es va decidir a l’últim quart. Un encert molt alt i el control del rebot van decantar la balança cap els locals. Dissabte reben l’Escola Aula  a les 17.45h.

També va perdre el Badalonès d'un punt a la pista del Sant Jordi. Van anotar un triple inverosímil a la última possessió del partit, però l'àrbitre el va anular per falta en atac en un bloqueig. Al primer temps va sortir a l'expectativa en defensa i sense mossegar en atac.

A la segona part van millorar però als últims minuts van fallar 4 triples de 5 intents. A falta d'1,7 segons, el Sant Jordi va anotar el triple que el posava per davant. La resposta dels dimonis va ser un altre triple que l'àrbitre va anular. Dissabte a les 21h reben el líder del grup, el Mollet a La Plana.