Els Dracs Júniors inicien temporada sense estrenar el marcador

0
    35

03/11/2015 – L'equip júnior dels Badalona Dracs va tenir un amarg debut a la 26a Lliga Catalana, al perdre aquest passat diumenge a casa davant els Barberà Rookies per un contundent 0-61.

Per a la gran majoria dels jugadors que formen aquest any l'equip juvenil dels Badalona Dracs, aquest era el seu primer partit de futbol americà i aquella falta d'experiència es va posar de manifest en els primers minuts de la trobada que obria la Lliga Catalana de Futbol Americà Júnior.

Un inici espectacular de l'equip de Barberà del Vallès, qui va aprofitar les seves primeres accions ofensives i va provocar errors a l'atac local, permetent tancar un primer quart amb un dificultós marcador de 0-35, després dels touchdowns d'Alejandro Mayol, David Torres, Carlos Toribio i Pedro Morató, més els cinc extra points transformats per Daniel López. Aquest inici va marcar el desenllaç d'una trobada que va quedar pràcticament decidit després dels primers deu minuts de joc.

En el segon parcial, les forces es van igualar i els locals van començar a reaccionar després de la garrotada del primer quart, encara que  continuaven sense poder apropar-se a la zona d'anotació rival. En defensa també van funcionar els ajustos locals realitzats, encara que no van poder evitar encaixar dos nous touchdowns als instants previs al descans, a càrrec d'Antonio Requena i Carlos Toribio, que deixaven el lluminós a 0-48.

La segona part va tenir ja poca història, tot i que els Dracs no podien deixar de destacar la clara millora de l'equip, malgrat d'encaixar 13 punts més a l'últim quart. La tercera anotació de Pedro Morató i una última de Víctor González, més el sèptim xut a pals aconseguit per Daniel López, deixaven el definitiu 0-61.

La propera jornada, segona de la LCFA Júnior, es disputarà el 22 de novembre i els Badalona Dracs tornaran a jugar davant la seva afició, intentant rescabalar del mal gust deixat en el debut. La cita serà a les 13 hores i els rivals, Reus Imperials.