Sense força (86-55)

  0
  53
  CU7yyjXW4AA4Tb5.jpg

  29/11/2015 – El CB Prat Joventut encaixa el quart correctiu consecutiu a la pista del Cafés Candelas Breogán i confirma el seu estat crític.

   

  El vinculat del FIATC Joventut allargaria al Pazo Dos Deportes la seva mala dinàmica, perdent de forma incontestable davant un Breogán que podria jugar durant tota la segona meitat sense la pressió que genera sempre un marcador ajustat.

   

  La capacitat competitiva potablava només aguantaria un quart, ja que l’encert tornaria a girar-li l’esquena al bloc de Roberto Sánchez. En un inici, el Prat es mostraria com un conjunt amb activitat, movent bé a pilota en atac i trobant tirs lliurats que no entrarien.

   

  Això donaria molta confiança a un Breogán que, dirigit per Llorente, podria castigar la defensa potablava amb punts de Samb (18 de valoració) i Matulionis (22). Després d’un primer quart (24-15) on els gallecs començarien a marxar, el Prat abaixaria els braços, sent capaç d’anotar només cinc punts al llarg del segon parcial (40-20).

   

  El conjunt de Roberto Sánchez perdria l’ambició, claudicant totalment davant el Breogán. Malgrat sentir-se superiors, els homes de Lisardo Gómez mai traurien el peu de l’accelerador, arribant a gaudir d’un avantatge de 30 punts abans de finalitzar el tercer període (57-27).

   

  Amb el partit perdut, el Prat podria millorar els seus percentatges, jugant ja sense pressió (66-37), però ni així sabria trobar la fórmula adient per guanyar l’últim parcial (86-55). El vinculat de la Penya només disposaria de cinc tirs lliures en tot el matx (3/5), estadística sis vegades inferior a la del Breogán (22/30). Els potablaves, a més, cometrien 21 pèrdues de pilota que donarien moltes segones opcions als gallecs.

   

  Per part pratenca, l’únic jugador que podria arribar fins als dobles dígits de valoració i anotació seria Gerbert Martí, autor de 10 punts, 4 rebots, 1 assistència i un 11 de valoració. Una jornada més, el CB Prat continuarà tancant la classificació de la LEB OR (1/9), amb la salvació situada ja a dos partits de distància. Aquest rumb negatiu s’ha de canviar.

   

  Fitxa tècnica

  Cafés Candelas Breogán (86): Llorente (8), López (10), Samb (15), Wright (8), Nelson (10), Rakocevic (7), Matulionis (14), Suero (4) i Uclés (10).

  CB Prat Joventut (55): Costa (7), López-Arostegui (2), Ros (4), Amo (2), Coego (6), Iriarte (6), Forcada (7), Sans (5), Martí (10), Bauzà (-) i Nikolic (6).

  Parcials: 24-15 / 16-5 / 26-17 / 20-18

  Rebots: Uclés (8) / Martí i López-Arostegui (4)

  Assistències: Llorente (7) / Forcada (5)

  Incidències: partit corresponent a la desena jornada de la LEB Or, disputat al Pazo Provincial Dos Deportes.