Sense opcions a La Bastida; la Minguella s’aferra a la salvació

0
    26

El Joventut Femení de Toni Madrid no va tenir opcions en la seva visita a La Bastida contra el Draft Gramenet (71-48), el gran aspirant a la permanència 'express' a Copa. El matx a Santa Coloma es va començar a cuinar a favor de les locals des del quart inicial, amb Trawally i Nairin com a protagonistes locals (25-7). El conjunt verd-i-negre no va tenir opcions de capficar-se al partit en cap instant, contra un rival que va fregar el grup 3 de Copa a la primera fase. Al segon període, les joves del planter colomenc van oxigenar les rotacions i el matx pràcticament es va sentenciar abans de la represa (41-18).

Al segon temps, el Draft va continuar amb el seu lideratge a la pista tot i que els percentatges des de la línia de tir lliure van ser molt parells en ambdues cistelles. El tercer temps es va tancar amb una diferència de 25 punts (60-45) i els darrers 10 minuts es van desenvolupar amb el partit ja sentenciat. Tot i això, el conjunt verd-i-negre es va aconseguir anivellar el marcador durant el segon temps (30-30) contra el gran aspirant a la permanència directa. Erika Gónzalez va ser la màxima encistelladora verd-i-negre amb 13 punts.

A Primera Catalana, la Minguella va posar punt final a la ratxa negativa que acumulava i va sumar un triomf balsàmic a la pista del CB Prat (40-54). El conjunt de Carles Esteve va arrencar el matx igualat durant el primer quart (11-11) però al segon va aparèixer la millor versió ofensiva badalonina, amb 19 punts i una diferència al marcador de +19. A la represa, la Minguella va mantenir la bona ratxa i la distància es va mantenir (+14). Els darrers 10 minuts es van protagonitzar en Morales, amb 9 punts. Per la seva banda, el Natzaret va caure a Pomar contra el Femení Osona (56-67). L'equip de Ricard Gómez no va poder contrarestar els 5 triples de les osonenques al primer quart (11-22) i ho va arrossegar durant tot el partit. La diferència abans del descans es va ampliar a 20 punts (23-43). A la represa, les visitants van ampliar el seu encert des de la línia de 6,75 a 12 triples circumstància atípica a Primera que va condemnar el Natzaret a la derrota. Tot i això, Goñalons i Català van arrodonir el marcador amb 23 punts de les badalonines als darrers 10 minuts.

Una categoria per sota, a Segona, el Círcol Catòlic va caure contra el Collblanc(59-62) i la UB Llefià va fregar el triomf contra el Nou Esplugues (71-70). A Tercera, la Llefià B va superar el Sant Cugat (61-56), el Sant Josep va guanyar el Sabadell (44-66), el Joventut Femení B va perdre a la pista del Sant Andreu (51-47), el Círcol B no va donar opcions al Mataró (66-42) i el Natzaret es va imposar al Premià (52-51).