Sense sensacions a Fuenlabrada (93-84)

0
    30
    Urbas Fuenlabrada / ACB Photo
    El Joventut cau davant l’Urbas Fuenlabrada després de la victòria Eurocup i viatge de Kazan, sense Ribas, Morgan, Zagars i Dawson

La millor notícia del primer quart va ser l’encert verd-i-negre des de la línia de 6,75. Tres triples claus quan l’Urbas Fuenlabrada intentava obrir una escletxa al marcador, però el Joventut va mantenir el matx igualat (23-23). Ferran Bassas (8 punts) i Vladimir Brodziansky (3 punts i 3 rebots) aturaven qualsevol reacció dels madrilenys i mantenien la Penya en alerta. Tot i no brillar en excés el joc badaloní, Ante Tomic, amb 7 punts, també va intimidar sota cistella.

De menys a més va avançar el partit a partir del segon període. El conjunt de Carles Duran va liderar el marcador amb l’inici del segon quart. Parcial 0-4 badaloní (23-27) i noves sensacions i poder a pista. Nenad Dimitrijevic va ser l’autor de cinc dels primers set punts de la represa, exhibint la seva tècnica amb la pilota en atac. Però encara voldria més la Penya. Des de la línia de tir lliure i després d’un increïble tap de Ventura, Joel Parra va tornar a superar el sostre de la màxima badalonina, augmentant aquesta a set punts. (27-34).

Abans del descans, els tirs lliures, Eyenga (13 punts) i Marc Garcia (9) van mantenir el lideratge del Fuenlabrada i la supervivència del seu equip (48-48). Màxima igualtat al marcador però molta millora verd-i-negra encara a demostrar. S’havia de millorar les sensacions a pista.

Amb l’inici del tercer temps, l’omnipresent Eyenga i la manca d’intensitat, concentració i contundència en defensa va condemnar el Joventut, i el Fuenlabrada va tornar a liderar el marcador (64-55). Màxima local arran d’un inici de període horrorós dels verd-i-negres.

Posar remei a les precipitacions i les pèrdues dels de Duran, fos com fos, havia de ser clau per recuperar les sensacions alhora que apropar-se al marcador. I aquesta reacció va arribar amb un triple de Ferran Bassas (64-58) i amb el Fuenlabrada en bonus amb més de cinc minuts encara de quart. Però ni amb aquest avantatge es va poder capgirar el marcador, si no més aviat va començar a ser una realitat la tercera desfeta del curs (71-60). Afortunadament, la diferència negativa de dos dígits es va poder reduir amb un triple d’Albert Ventura sobre la botzina, per tornar a creure-hi en la remuntada (72-65).

Tot i això, el Fuenlabrada no es va deixar sorprendre al darrer quart i, malgrat reduir la diferència a quatre punts (76-72), els madrilenys van mantenir aquesta diferència fins al final. A qualsevol reacció badalonina, responia l’equip de Javi Juárez, i la tercera derrota del curs no es va poder evitar (93-84).