Sergi Belbel porta al Zorrilla la seva versió del clàssic ‘Fedra’

  0
  fedra.jpg

  20/03/2015 – El director Sergi Belbel porta al Teatre Zorrilla la seva particular versió del clàssic Fedra, de Jean Racine; ho fa al capdavant d’un repartiment entre els que destaquen Emma Vilarasau, Mercè Sampietro o Lluís Soler, entre d’altres.

  El director Sergi Belbel porta al Teatre Zorrilla aquest cap de setmana la seva particular versió del clàssic Fedra, de Jean Racine. Ho fa al capdavant d’un repartiment entre els que destaquen actrius i actors de primera magnitud, com ara Emma Vilarasau, Mercè Sampietro o Lluís Soler, entre d’altres.

   

  Vilarasau  assumeix el repte de donar vida a un dels personatges femenins més importants del teatre de tots els temps: una dona malalta d'amor que, per haver expressat el seu desig, es veu irremissiblement abocada a la tragèdia. La fogositat d'un amor secret, ocult, pecaminós, esclata davant nostre amb una impudícia i una sensualitat desbordants. I tot plegat, a través de la paraula, d'uns meravellosos versos, els famosos alexandrins que, en el cas de Jean Racine, són simples, entenedors, directes i plens de força i de teatralitat.

  Si Sèneca crea, amb aquesta tragèdia, un dels personatges femenins més atractius del teatre de l'antiguitat, Racine recrea en ella la dona independent, forta i decidida que acaba sent víctima de la seva irrefrenable passió. L’obra arriba a Badalona en una doble sessió al Zorrilla: aquest divendres, dia 20, a les 21h, i dissabte, dia 21, a la mateixa hora.