Sergi Vidal: “No ha estat un partit fàcil per mi”

  0
  DSC_1001.JPG

  12/10/2014 – L’aler badaloní ha estat un dels jugadors més aclamats per l’afició, però ha hagut de controlar les seves emocions per poder tenir una bona actuació.

   

  Sergi Vidal ha pogut, per fi, saber què és jugar a l’Olímpic de Badalona en partit oficial. L’exterior format al planter ha acabat el duel contra Tuenti Móvil Estudiantes amb 9 punts, 3 rebots, 1 assistència, 3 recuperacions i 11 de valoració.

   

  “Estem molt contents. Anar sumant victòries és importantíssim. Aquests dos partits que hem guanyat també els podríem haver perdut perfectament. Això és el que ens permetrà tenir una temporada tranquil·la i aconseguir els objectius”, deia Vidal només sortir del vestidor.

   

  “Txus Vidorreta és un entrenador que prepara mot bé els partits. Sempre mira de trobar els petits errors del rival per fer-li mal. Ens han tallat moltes línies de passada i hem hagut de buscar altres opcions”, afirmava l’aler, valorant la dificultat de vèncer a un rival com Estudiantes.

   

  Sergi Vidal admetia que l’aposta defensiva dels col·legials en el tram final del partit hauria pogut crear moltes dificultats al FIATC Joventut si els verd-i-negres no haguessin estat serens. “Al final l’Estudiantes ha plantejat una mitja zona i ens han deixat tirar i penetrar bastant. A vegades això et genera dubtes i no és fàcil”, reconeixia el badaloní.

   

  Segons ha expressat ell mateix, a Sergi Vidal no el sorprèn haver començat la lliga amb un 2 a 0 favorable, ja que la Penya té equip per competir arreu. “Som capaços de guanyar a qualsevol, però als de dalt serà complicat. També tinc clar que, si no estem bé, qualsevol rival també ens pot vèncer a nosaltres”, comentava.

   

  “Sabem que guanyar a Saragossa és difícil, però no em sorprèn estar 2 a 0 ara. Una cosa diferent seria estar amb tres victòries després d’haver jugat contra Madrid, Barça i València. Això ja em costaria de creure”, afegia el jugador de la Penya.

   

  Valorant les sensacions viscudes en el seu debut a Badalona, Vidal reconeixia haver passat nervis. “He viscut sensacions estranyes. Cada persona té els seus sentiments i per mi no ha estat un partit fàcil”, assegurava.

   

  Sergi Vidal ha mirat focalitzar la seva atenció en la feina, i deixar al marge les emocions. “He intentat estar el més calmat possible i centrar-me en la feina. Hi ha aspectes del joc que es poden veure afectats pels nervis, però d’altres que no. Córrer, defensar fort i simplement treballar. M’he centrat en això”, ha reconegut l’aler.