Sergio Vera es carrega el Tiana (86 a 74)

44
    j17.JPG

04/02/2014
    L'aler colomenc va acabar el matx amb 33 punts 9 rebots i 5 assistències per liderar el derbi comarcal

El Bàsquet Neus es va endur el derbi comarcal de la 1a jornada en derrotar al Tiana per 84 a 76 gràcies a una exhibició de Sergio Vera. L'aler colomenc va acabar amb 33 punts, 9 rebots i 5 assistències i va aparèixer en tots els moments importants del partit.

El 1r va ser a l'inici quan la bona sortida dels col·legials va sorprendre al Tiana. La defensa pressionant i l'encert de Vera, que va anotar 14 dels 21 primers punts de l'equip obrir un parcial important (21 a 5).

El Tiana va aconseguir aturar la sangria (29 a 14) i endurint el joc i carregant el rebot ofensiu, es va cruspir la diferència en pràcticament 6 minuts (33 a 32).
    De nou una cistella de Vera obria un parcial de 6 a 0 que permetia seguir manant als locals abans del descans (44 a 42).

A la represa, després de 2 minuts de dubtes, va tornar a ser el Neus el que va colpejar primer. Novament amb la parella Vera-Tineo com a protagonistes, els blaus van agafar un avantatge de 8 punts (54 a 46), però el Tiana va tornar a fer un exercici de competir per igualar el matx (58 a 58) i arribar només 3 avall a l'últim quart (63 a 60).

L'inici dels últims 10 minuts va ser la clau del matx. Un 7 a 0 del Neus suposava el 3r forat que obria en el partit, i al Tiana no li van quedar més forces per tapar-lo. Els col·legials van saber mantenir la diferència, i tot i que van entrar als 2 últims minuts només 5 amunt (79 a 74) van tenir el cap fred al final per segellar el matx i recuperar l'average des del tir lliure.

Amb aquesta victòria, el Neus es col·loca 11è amb un balanç de 8-9 i tornarà a jugar aquest dissabte a les 20:30 a casa contra el Ceset de Girona.