29
    j17.JPG

04/02/2014
    4 triples del veterà aler al tram final van condemnar al Natzaret

El Natzaret va patir la 5a derrota de la temporada, la 2a consecutiva, en caure a la pista del Vic per 74 a 72.
    Els de Victor Carrasco van dominar el matx durant molts minuts, però al tram final va aparèixer Garrote, que amb 4 triples va sentenciar el matx.

El partit va ser molt igualat, tot i que gairebé sempre el Natzaret va anar per davant amb distàncies curtes. Els de Badalona van marcar les primeres diferències gràcies a les recuperacions de pilota i transicions ràpides (15 a 18).

Així, al 2n quart va arribar la màxima (21 a 27) i com va passar la setmana passada contra l'Artés, el Natzaret va desaprofitar les oportunitats d'engrandir la diferència. Amb un joc físic i carregant molt prop prop de l'anella amb la figura de Xavi Costa, el Vic es va refer per marxar al descans només 2 punts per sota (35 a 37).

A la represa de nou va ser el Natzaret el que va dur la iniciativa del partit i va tornar a gaudir dels 6 punts de renda (51 a 57), però en aquell moment va aparèixer Garrote, que fins al 3r quart no havia fet res. L'experimentat aler va anotar 3 triples gairebé consecutius que capgiraven el marcador, però que van trobar resposta en accions de Riera i Arqués (70 a 71 a falta de 50 segons).

Llavors un nou triple de Garrote va donar l'avantatge definitiu als d'Osona, que van segellar el matx des del tir lliure.

Tot i la derrota, el Natzaret és manté líder i s'aprofita de les desfetes de l'Arenys i el Salt.
    El proper partit dels de Víctor Carrasco serà dissabte, a les 17:30 a casa contra el C.N Terrassa.