Servei de neteja reforçat després del confinament total

  0
  40

  L’Ajuntament de Badalona augmenta aquesta setmana els serveis de neteja que va haver de restringir a causa de l’estat d’alarma decretat pel Govern central. Recordem que a causa del confinament total l’Ajuntament de Badalona va haver de fer, des del passat 1 d’abril i fins ahir, dia 14, un pla de contingència restrictiu amb els efectius de neteja.

  Un cop acabat el confinament total Badalona reforça amb més efectius el servei de neteja incorporant nous equips específics de buidatge de papereres i augmentant la recollida selectiva dels contenidors de vidre i envasos.

  Paral·lelament també s’han posat en funcionament més equips de desinfecció que seguiran actuant entorn dels hospitals, dels centres d’atenció primària (CAP), de les parades dels autobusos amb més usuaris, de les sortides de les estacions de metro i a les grans superfícies comercials.

  Aquest període acabarà quan s’aixequi l’estat de confinament parcial i es podran restablir tots els serveis de neteja habituals a la ciutat.

  L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha agraït l’esforç que durant aquests dies ha hagut de fer el personal de neteja per adaptar-se “a les circumstàncies de l’estat d’alarma i a les necessitats de la ciutat”. Segons l’alcalde “a Badalona es continua treballant, amb equips especialitzats, amb la desinfecció dels contenidors i de les zones del voltant, així com algunes parts del carrer que es consideraven que podien ser un focus de contagi. Ara, un cop el confinament és parcial, s’ha reforçat amb més personal la recollida dels contenidors de reciclatge on s’ha detectat un augment de residus”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí