Ajornada la 16a edició del Festival Romà Magna Celebratio

  0

  A causa de la situació d’emergència derivada de la pandèmia de la Covid-19, el festival romà Magna Celebratio no es podrà portar a terme el darrer cap de setmana d’abril, tal com ja era tradició. Així i tot, depenent de les circumstàncies, el Museu de Badalona no descarta organitzar el festival passat l’estiu.

  D’altra banda, la Nit dels Museus, que s’havia de celebrar el 16 de maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus (18 de maig), s’ajorna al 14 de novembre, seguint les directrius del Ministeri de Cultura francès, impulsor de l’activitat.

  L’impacte de la pandèmia obliga, d’igual manera, a alterar la programació habitual de totes les activitats programades anualment (exposicions, conferències, presentacions, visites guiades, nits d’estiu, etc.). El Museu, però, continua actiu a les xarxes socials amb la creació de nous continguts, i al web www.museudebadalona.cat , amb propostes lúdiques i culturals que es publiquen diàriament.

  Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb a través del telèfon 933841750 o mitjançant el correu electrònic [email protected]

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí