Set atletes de la UGE es classifiquen per a la final del Campionat de Catalunya

0
    27

11/06/2015 – Després d'una jornada intensa i gran actuació el passat dissabte a Castellar del Vallès.

El passat dissabte, 6 de juny, va tenir lloc la prèvia del Campionat de Catalunya a Castellar del Vallès. Va ser una jornada intensa atès que a les nou del matí els primers atletes ja estaven escalfant i a les deu es donava el tret de sortida al 60mt, on Marc Garcia, atleta de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, va fer un registre de 9.74 i es va proclamar campió de la prova i, d'aquesta manera, es va assegurar un lloc a la final. D'altra banda, a la mateixa hora, Marina Pérez realitzava el salt de llargada on va fer un salt de 3.82, que també li permetia entrar a la final.

Vint minuts més tard, era el torn de les tanques femenines on la UGE comptava amb dues atletes, La Marros, qui va fer una molt bona carrera amb un registre d'11.42, i Marina Pérez, qui va anar amb molt bona posició però, al passar l'última tanca es va desequilibrar i va acabar fent un registre d'11.34. Més tard, a les 11 del matí es donava el tret de sortida a la prova dels 80mt i Sandra Manzanares, que sortir a la tercera semifinal, va realitzar un registre de 15.08 classificant-se també per a la final.

Tot seguit era el torn dels 2000mm on Joan Montanyà va fer un registre de 15:08.97. A la mateixa cursa i a la categoria femenina, també es trobaven Sandra Valverde amb 13:52.36 i Carla Garcia amb 12:14.86, que això li donava pas a la final.

En canvi, Maria González realitzava els 500mll fent un registre de 1:59.56 i Hèctor Pérez no va tenir tanta sort amb l'alçada, que només va saltar 1.10 però això, no va impedir que es classifiqués per la final. D'altra banda, Ferran Garcia va realitzar una bona cursa amb una marca de 7:29.81.

Per acabar la jornada matinal, Hèctor Pérez tornava a representar a la UGE als 60mll fent un registre de 10.55.

Després d'una petita pausa, Marc Garcia (1:44:32) es va proclamar campió als 600 metres lliure, després d'haver realitzat una gran cursa anant primer des del tret de sortida. Destacar que va estar molt a prop d'aconseguir el rècord de Catalunya, que actualment es troba en 1:41.80. A la categoria femenina, trobaríem a Laia Zurita (1:59.77), però no va aconseguir el pas a la final.

De nou, Sandra Manzanares tornava a la pista per participar en aquesta jornada atlètica, però canviant de modalitat. Va realitzar el triple amb un millor salt de 9.50 classificant-se per a la final.

Per finalitzar aquesta jornada tant intensa, arribaria la prova amb pilota, on Arnau Gimenez va assolir el bitllet per a la final amb un llançament de 27.83 metres, mentre que les atletes Carla Blancafort i Abril Navarro van registrar 13.44 i 18.99, respectivament, obtenint també una plaça per a la final.