El badaloní Joan Redón, plata al Top Veterans de Tennis Taula

0
    53

11/06/2015 – El CTT Badalona, que es va desplaçar fins a El Álamo (Madrid), va comptar amb la participació de quatre veterans.

El passat cap de setmana es va celebrar a la població madrilenya d'El Alamo el quart Top de Veterans de tennis taula amb la participació de tres jugadors del SCB del Club Tennis Taula Badalona.

A la categoria +65 hi van participar un total d'onze jugadors, entre els quals Joan Redón, representant del Badalona, qui va assolir la segona posició a la fase de grups i va pujar al segon graó del podi a la fase final, sols amb un partit perdut, el que va jugar contra Miguel Angel Mora, qui es va proclamar campió.

D'altra banda, a la categoria +60 hi van participar 24 jugadors, dels quals els badalonins Toni Figueras i Lluís Farrés. Figueras va quedar segon a la fase de grups i va assolir la setena posició a la fase de grups, mentre que Farrés quart a la fase de grups i dissetè a la final.