Set noves brigades de manteniment per a la via pública

  0

  Badalona disposa de set noves brigades de manteniment, sota el nom de BriMan, que s’encarregaran de realitzar petites reparacions a la via pública. Es tracta d’in total de 21 persones que es trobaven en situació d’atur de llarga durada, que treballaran en torns de matí i tarda (4 brigades al matí i 3 a la tarda), gràcies a un pla que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i l’IMPO de l’Ajuntament de Badalona.

  Aquestes brigades, formades per tres persones cadascuna, seran coordinades per tècnics de l’empresa Engestur, i entre altres tasques s’encarregaran de: arranjament d’esvorancs a les voreres, manteniment general de parcs i espai públic, o fer rampes per millorar l’accessibilitat.

  Aquest dilluns s’ha fet la presentació oficial d’aquestes brigades a la plaça de la Dona de Sant Mori Llefià, amb la presència de l’alcalde, Àlex Pastor, la primera tinenta d’Alcaldia, Teresa González, el regidor d’Àmbit de Govern i Territori, Ruben Guijarro, i el gerent de l’empresa municipal Engestur, Christian Carneado. Pastor ha destacat que “el manteniment és un dels nostres principals compromisos, junt amb la neteja i la seguretat”. L’alcalde ha destacat la importància de la seva tasca “per fer petites actuacions amb la urgència que ens demana el veïnat

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí