Traspàs de poders a l’Associació Bàsquet Bufalà (ABB)

  0
  ABB

  L’Associació Bàsquet Bufalà ha viscut durant aquest mes de febrer una fita històrica a escala institucional. Després de gairebé 14 anys al capdavant de l’entitat badalonina, Josep Cifuentes i Esteve GarcíaOssorio, president i secretari, deixen d’exercir els seus respectius càrrecs, a qui el club agraeix “tots aquests anys de dedicació” i els hi desitja “molts èxits”, en un comunicat.

  Alhora, el fins ara vicepresident esportiu, Javier Garcia Reina, i el vocal de la junta José Manuel Hernández agafen les regnes del club.

  Carta de comiat Esteve García – Ossorio:

  Feliç per la feina feta i pels amics i amigues que l’ABB m’ha donat. Feliç per poder ser partícip d’un projecte esportiu de ciutat que ha esdevingut un sòlid projecte de barri. Feliç
  perquè l’ABB ha pogut anar més enllà d’un simple club esportiu, convertint-se en un
  element de cohesió i ajuda a la comunitat de Bufalà.

  He viscut el club en tots els seus aspectes i veure la meva samarreta penjada en el nostre Pavelló, em causa encara a dia d’avui una emoció extrema, on l’orgull i l’agraïment es fonen en un sentiment que difícilment puc explicar.

  L’ABB no és fruit d’una sola persona. Permeteunos però, al Josep i a mi fer-nos pròpia la seva creació. Junts van provocar el seu naixement; junts hem alimentat el seu creixement i ara, en un moment de màxima consolidació en tots els seus aspectes, ens correspon fer un pas al costat, donant l’oportunitat a d’altres persones tant il·lusionades com nosaltres ho hem estat, per continuar fent gran aquest club. Tinc la certesa que ho fareu bé; n’estic convençut que vetllareu pel nostre llegat.

  Voldria acabar expressant el meu reconeixement més sincer al Josep, el “Presi”. No he conegut persona més honesta i treballadora, humil i entregada i alhora brillant i efectiva. Mil gràcies per tot, però especialment per ser el meu amic. El bàsquet és la meva passió i l’ABB sempre serà la meva casa.

  Per sempre BÀSQUET, per sempre ABB !!!

  Carta de comiat José Cifuentes:

  Con la misma sonrisa y satisfacción que inicié mi etapa en el extraordinario proyecto de ABB, concluyo la misma con la convicción plena de haber contribuido a la consolidación de una gran idea, junto a unas grandes personas.

  En distintas ocasiones y coloquialmente he manifestado que el bàsquet y concretamente
  ABB, me han proporcionado la inmensa riqueza que supone poder disfrutar de valores tan
  extraordinarios como la amistad, el respeto y la cordialidad, que siempre he percibido y que recordaré con inmenso afecto.

  Han sido etapas de grandes triunfos, de grandes metas alcanzadas, también de críticas
  situaciones; las económicas que fueron salvadas con prudente efectividad, como lo fueron las de un natural crecimiento, sin olvidar la de 22 meses sin agua. Hoy nos sentirnos satisfechos de tener un club saneado, con un record de crecimiento con 14 equipos en competición y 2 escuelas de bàsquet, y el mejor activo que son las personas que componen el ámbito ABB.

  Hoy comparto con Esteve este emotivo momento, con quien fue alma fundamental en la
  creación de nuestro club, como patrocinador en primer lugar, para seguir involucrado como jugador, técnico, directivo y la más determinante, como amigo.

  También doy por finalizado un ciclo personal de algo más de 35 años de colaboración en este extraordinario mundo del deporte y del bàsquet en particular; gracias a todas aquellas personas que me ayudaron a crecer y a quienes pude fallar, mil veces mis sinceras disculpas.

  ¡Por siempre BÀSQUET, por siempre ABB!

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí