Sevilla, el guardià del vestidor escapulat des de fa més de 15 temporades

  0
  CF Badalona

  Si diem que avui parlarem de Guillermo Martínez Bejar (Sevilla, 1965), molt possiblement no sabríeu esbrinar qui és el protagonista al Diari de Badalona d’aquesta setmana. Però sí a pronunciem el sobrenom ‘El Sevilla’, potser ja comenceu a filar fils.

  Des de fa 15 temporades, aquest veterà andalús de 55 anys és l’encarregat del material al CF Badalona, tot i que des de ben jovenet sempre ha estat ajudant el club de la seva ciutat adoptiva.

  La feina que atresora és una responsabilitat imprescindible a qualsevol vestidor esportiu alhora que també força invisible. A l’ombra dels grans protagonistes a la gespa. “Jo vaig començar a col·laborar oficialment amb el Badalona perquè van operar el meu antecessor Paco Esquinas, en pau descansi, i en aquell moment em van fer la proposta”.

  La seva tasca comporta molta atenció constant i estar sempre a disposició dels jugadors i staff tècnic escapulat. “Jo haig d’estar a disposició dels jugadors i preparar tot el que és necessari per poder entrenar, tan pel que fa a roba com també pel que fa a material. Haig d’estar pendent de qualsevol detall”, expressa.

  Durant la setmana d’entrenaments, ell és la primera persona que obre la porta del vestidor escapulat i el darrer individu que marxa. Arriba poc abans de les vuit del matí i marxa a la tarda. “Quan juguem a domicili, vaig amb dues equipacions dels jugadors de camp i amb quatre o cinc per als porters. Són molt condicionant que s’han de tenir en compte”, afegeix. Durant aquesta dècada i mitja, sempre ha estat al peu del canó del primer equip badaloní.

  “Què és el més difícil de ser el responsable del material? Que no pugui venir (riu). El més important és ser una persona amb molta empenta. Jo gaudeixo molt perquè a més a més tinc l’ajuda del meu amic Miguel Duaso i és divertit”. Durant un dia normal, aproximadament fa entre 10 i 12 rentadores, i pot superar la cinquantena setmanal, ja que també les del Juvenil A.

  Cada temporada és diferent a l’anterior però ‘El Sevilla’ descriu positivament la plantilla actual badalonina. “El grup de jugadors d’aquesta temporada és sensacional. Molt bona relació i excel·lents persones. Les temporades que hem fet play-offs són les millors. Mai s’obliden i sempre són especials. Aquesta temporada he gaudit molt, amb bon futbol”, descriu.

  Avinguda Navarra, Pomar, Montigalà i l’Estadi Municipal de Badalona han estat els quatre escenaris a on ha treballat com a local. “L’Estadi és una meravella i ‘Avinguda Navarra era una altra època”. Una feina a l’ombra dels jugadors però essencial al vestidor escapulat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí