Shurna compra la seva llibertat a última hora

  0
  1314_JOV-PAM (4).jpg

  16/07/2014
  L'aler pivot verd-i-negre ha trencat el segon any de contracte l'últim dia que podia fer-ho

  El fins ahir jugador del FIATC Joventut, John Shurna, va exercir el seu dret per tallar el segon any de contracte que l'unia amb l'entitat verd-i-negre. 

  El d'illinois tenia signat un contracte de 2 anys en que el segon podia ser tallat tant pel club com pel jugador pagant una compensació a l'altre part. Com ja havíem explicat anteriorment, el FIATC Joventut apostava per la seva continuïtat. 

  La bona temporada que ha fet, i el treball que ha realitzat durant la temporada amb Samaniego per jugar minuts d'aler, feien de Shruna el jugador ideal per l'estil de joc que vol Maldonado. A més, jugant minuts com a 3, deixaria més oportunitats a Llovet i sobretot a Suàrez per jugar de 4. 

  Ara el FIATC Joventut haurà de buscar un pla B. Tot i que ahir mateix el club no confirmava cap oferta pel jugador, Shurna ha comprat la seva llibertat conscient què pot aconseguir un contracte més alt. El nord-americà està fent una bona lliga d'estiu a Las Vegas, i tot i ser una mica irregular, ha exhibit el seu tir de 3 deixant clar que pot ser un especialista a l'NBA. Tot i això, el destí que sona amb més força és el de Turquía.

  El FIATC Joventut es queda sense un jugador que s'havia integrat molt bé a la lliga l'equip i la ciutat. A canvi rebrà una quantitat inferior als 15.000$.