Shurna guia la Penya cap a la primera victòria (90-73)

0
    26
    15/09/2013
    L'aler pivot va tornar a ser el millor en atac en un partit en que els verd-i-negres van jugar estones brillants

El Fiatc Joventut va aconseguir ahir la primera victòria del curs en vèncer a l'Ucam Múrcia en un partit amistós disputat a Alguaire per 90 a 73
    L'aler pivot americà John Shurna va tornar a ser el millor dels verd-i-negres amb 26 punts i va liderar el conjunt de Maldonado cap al triomf.

Després d'una primera part igualada (42 a 41) en que la Penya havia arribat a guanyar per 9 punts, la bona defensa i l'encert en atac de Shurna va obrir un parcial de 18 a 0 que va decidir el partit.
    Van ser els millor minuts del Fiatc Joventut, que amb una defensa ràpida i amb moltes ajudes, va deixar al Múrcia 6 minuts sense anotar

Al darrer període, els verd-i-negres van arribar a tenir una màxima diferència de 19 punts (85 a 66) que tot i un últim esforç dels visitants, es va quedar en els 17 finals.

El proper compromís de la Penya serà el proper dissabte 21 de setembre a les 20:30 a Torrefarrera contra el Cai Saragossa.