Shurna: “Tothom està contribuint”

  0
  1314_JOV-MAD (5).jpg

  15/01/2014
  El nord-americà agraeix als seus companys el reconeixement entre els 5 millors de la jornada i creu que abans de pensar en el partit de València que podria donar el bitllet per la Copa cal centrar-se en el del Cajasol

  L'aler pivot del FIATC Joventut, John Shurna, que va ser escollit entre els 5 millors jugadors de la passada jornada, ha parlat del seu reconeixement i de l'estat de l'equip abans del partit de dissabte a les 20h a l'Olímpic contra el Cajasol.

  L'interior verd-i-negre creu que la inclusió entre els millors la setmana passada es deu a que "els meus companys em van saber trobar sol" i considera que en aquest moment "tothom està contribuint, i aquesta és la clau per guanyar a l'ACB, on tots els equips són bons". 

  Shurna és dels que no vol sentir a parlar de la Copa fins que no depengui de guanyar un sol partit i per això confessa que "ara el que hem de fer és centrar-nos en el següent partit i intentar derrotar un bon equip com el Cajasol".

  El jugador d'Illinois ha explicat que no ha vist repetit el llançament anul·lat de l'últim partit just abans de la mitja part. "Potser hauré de practicar per llançar abans que soni la botzina", ha bromejat Shurna, que ja va veure com li anul·laven una cistella a l'últim segon contra el Baskonia.

  Per últim, el nord-americà ha expressat la seva il·lusió de ser a Badalona. "M'agrada la ciutat, la gent viu el bàsquet amb passió i m'ho estic passant molt bé aquí", ha conclòs.