Signat el conveni pel trasllat del centre de Badalona Capaç al barri de Pomar

  0
  61

  El director de l’Institut Català del Sòl, Incasol, Albert Civit, l’alcalde de Badalona, Álex Pastor i la Presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué, han signat un conveni que facilitarà la construcció del nou equipament de la Fundació, on es situarà el nou Centre Ocupacional que dona servei a 248 persones.

  El nou equipament serà un edifici de dues plantes on es distribuiran les sales d’activitat, de formació, estimulació multisensorial, els espais d’ocupació terapèutica, a més dels espais comuns de menjador, cuina, magatzem i oficines de Badalona Capaç.

  Per fer viable aquesta operació, l’Ajuntament promourà la tramitació d’una modificació del Pla General Metropolità als àmbits de l’Avinguda del Marquès de Mont-roig, on es construiran habitatges de protecció oficial, el 50% dels quals serà de lloguer. i de l’Avinguda de la Cerdanya. En execució d’aquesta modificació, l’Incasol li cedirà el sòl qualificat de sistemes públics on l’Ajuntament construirà una edificació que connectarà amb una passera amb el nou edifici de Badalona Capaç, que sol·licitarà la seva concessió per un període de 50 anys.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí