Signes reapareix amb el Divina; el Sant Pep perd el nord a Olost

0
    27

21/03/2017 – Victòria plàcida del júnior de la Penya contra el Tarragona i daltabaix parroquial a territori osonenc.

L’última jornada a la lliga Júnior Preferent ens va deixar resultats i sensacions oposades pels dos equips badalonins de la categoria. Al grup dels millors, el Divina Seguros Joventut (7/3) guanyava còmodament el Tarragona per seguir lluitant amb l’Hospi (7/3) per la segona plaça del campionat.

La Penya, malgrat ser molt superior al seu rival, va oferir una millor imatge que en jornades anteriors, sent més solidària en tots els aspectes del joc. La millor notícia del partit va ser la reaparició de Manel Signes (6 punts, 2 assistències i 3 rebots en 10 minuts), lesionat durant mesos.

El partit no tindria massa història (25-11) i quedaria totalment sentenciat al descans (50-24). Joel Parra (23+10) i Cuevas (14 punts, 6 assistències i 7 recuperacions) serien els jugadors més inspirats d’un Divina Seguros que continuaria colpejant el Tarragona durant el tercer (79-37) i últim quart (99-58). Dissabte vinent (16h ) toca partit clau a la pista de l’Hospitalet.

Mal dia groc-i-lila

A diferència de la Penya, el CB Sant Josep (7/2) patiria un mal dia a la pista de l’Olost (7/2), rival que el supera en la classificació. Abans de rebre dissabte l’Hospi ‘B’ (19:30h), el Sant Pep cauria derrotat amb contundència (73-49).

D’un bon inici parroquial (13-14) es passaria a l’allau de triples de l’Olost, ratxa d’anotació que decantaria clarament el marcador (39-21). Els nou punts anotats per Lorente durant el tercer quart no servirien per fer reaccionar l’equip de Marcel Roca (55-44).