El C.C. Montigalà celebra un festival per recaptar aliments

  0
  festival solidario agarimos.jpg

  05/11/2014 – Tindrà cita el proper dissabte 8 de novembre al Centre Comercial de Montigalà. L'objectiu del qual serà recaptar aliments solidaris per a les famílies de Badalona que més ho necessiten.

  Aquest dissabte, 8 de novembre, el Centre Comercial Montigalà serà el lloc de trobada de les principals entitats de cultura popular andalusa, aragonesa i gallega amb seu a Badalona, que oferiran diverses actuacions amb un objectiu solidari: recollir aliments perquè Voluntaris Badalona els distribueixin entre 13 parròquies de la ciutat. Amb la implicació molt directa de la Asociación Agarimos i la col·laboració de Voluntaris Badalona i la regidoria de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament, Centre Comercial Montigalà impulsa el primer festival solidari que s’organitza íntegrament en un espai comercial de la ciutat.

   

  Durant tot el dissabte i des de les 11 del matí, s’encadenaran diverses activitats musicals i lúdiques de les entitats El tacón del duende, Acra Ciudad de Badalona, Centro Aragonés de Bada-lona, Centro Andaluz Tertulia Flamenca de Badalona, Casa Córdoba de Badalona, Centro Rociero La Esperanza, Hermandad Rociera de Badalona, Centro Cultural Agarimos, i Xuntanza de Catalunya. També participaran dues entitats de fora de la ciutat: la Asociación Rosalía de Castro de Cornellà, i la Asociación Casa Gallega de l’Hospitalet. Aquestes entitats oferiran al visitant un ampli repertori de peces de música i ball popular d’Andalusia, Aragó i Galícia, amb la intenció de mostrar la seva activitat cultural i social i col·laborar en la recollida d’aliments.

   

  Des de Centre Comercial Montigalà, el seu gerent, Francisco Ripoll, ha volgut destacar que “la organització d’aquesta activitat no hauria estat possible sense la implicació entusiasta i generosa de les entitats culturals que participaran”, afegint que “el festival solidari és un clar exemple del compromís social del centre comercial, però sobretot de les entitats i de la gent de Badalona que els dóna vida”. La intenció de Centre Comercial Montigalà és que aquesta primera edició del festival solidari se repe-teixi cada any, amb la participació de més entitats culturals i socials de la ciutat.