S’inaugura el XII Certamen Internacional de Pintura de Zurbarán

  0
  zurbaran.jpg

  08/11/2013 – Dintre de la XIII Setmana Cultural de l’Associació Cultural Extremenya Zurbarán de Badalona, que se celebra del 7 al 17 de novembre, ahir dijous es va inaugurar el XII Certamen Internacional de Pintura de Zurbarán.

  Dintre de la XIII Setmana Cultural de l’Associació Cultural Extremenya Zurbarán de Badalona, que se celebra del 7 al 17 de novembre, ahir dijous es va inaugurar el XII Certamen Internacional de Pintura de Zurbarán.

   

  Enguany s’han arribat a presentar un total de 45 obres de pintura, dels quals 30 són els finalistes i estan exposats al Centre Cívic de La Salut fins el 16 de novembre, que tindrà lloc l’entrega de premis i l’actuació de la coral de Zurbarán.

   

  Tant el president del Certamen de Pintures, Pedro Baos, com el president d’honor del mateix concurs, José López, afirmen que el concurs ha tingut un “interès nacional de gran qualitat i alt nivell, ja que han vingut quadres des d’Extremadura, Sevilla, Madrid i d’altres comunitats”.

   

  Per donar benvinguda a la Setmana Cultural, aquest dissabte al mateix Centre Cívic se celebra el pregó i una obra teatral, a càrrec de l’entitat, que rep el nom de “La mujer del mandil de seda”.  

   

  Per altre banda, el 17 de novembre a la seu de l’entitat, tindrà lloc el dia del soci, en què hi haurà una demostració de pintura ràpida, entrega de premis de poesia, fotografia i de la postal de Nadal.