Badalona Fem Cultura ret homenatge a Manuel Vázquez

  0
  9
  manuel-vazquez-montalban.jpg

  08/11/2013 – Els actes d'homenatge tindran lloc entre avui i demà a l'Ateneu Roig. 

  Enguany fa 10 anys de la mort de l’escriptor Manuel Vázquex i, per aquest motiu, la Plataforma Badalona fem Cultura li realitzarà dos actes d’homenatge.

   

  Avui divendres, a les 19 hores, es projectarà una de les seves pel·lícules preferides, “Els subornats” de Fritz Lang. Mentre que demà, dissabte dia 9, es realitzarà una taula rodona-col·loqui amb la presència d’Adonio Gonzalez, iaioflauta i veterà de la lluita antifranquista; Jose Antonio Estebán, militant i activista ciutadà, i Michael Eaude, escriptor, activista en els moviments socials de Barcelona i gran coneixedor de l’obra literària de Montalbán. Finalment, els assistents degustaran d’una fideuà negre i calamars a la seva tinta en el sopar que rep el nom de “negre”.

   

  Tots els actes previstos tindran lloc a la seu de l’Ateneu Roig, ubicada a la carretera Antiga de València, número 60 A.

   

  Manuel Vázquez Montalbán va ser un prolífic escriptor i periodista català, principalment en llengua castellana, que va conrear múltiples gèneres: novel·la, poesia, assaig i gastronomia. La seva obra més coneguda és la sèrie “Carvalho” i va ser militant del Partit Socialista Unificat de Catalunya i d’Iniciativa per Catalunya.