S’inicia la remodelació del barri de Sant Crist de Badalona amb la construcció de 24 habitatges

  0
  189

  El Govern impulsa la remodelació del barri de Sant Crist de Badalona amb la pròxima construcció d’un bloc de 24 habitatges protegits que es destinaran a reallotjament d’afectats. Un cop construïts els pisos, s’enderrocaran els edificis on vivien els afectats, alliberant així l’espai necessari per construir el futur lateral de la C-31 i l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) de Sant Crist. Aquesta ARE tindrà un total de 215 habitatges, tots protegits, que construirà el Consorci que integren l’Ajuntament de Badalona i l’INCASÒL.

  El conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernàndez, i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, acompanyats de la directora de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Maria Sisternas i Tusell; de la presidenta i del gerent del Consorci urbanístic per al desenvolupament de les àrees residencials estratègiques de l’Estrella i Sant Crist de Badalona, Teresa González Moreno i Francesc López Guardiola, respectivament, així com regidors i regidores de l’Ajuntament, han visitat avui els terrenys on es construirà el primer edifici per reallotjar les persones afectades per l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) Sant Crist de Badalona i per la construcció dels laterals de la C-31.

  El conseller ha posat en valor l’actuació “perquè estem davant d’una realitat: l’inici de la millora del barri de Sant Crist. La construcció d’aquest nou bloc de pisos és una peça indispensable perquè es pugui produir tota la resta de la remodelació del barri i això farà que tinguem habitatge, que tinguem un espai públic digne, una continuïtat del barri en aquests entorns i, per tant, una millora evident per a la vida dels veïns i veïnes”.

  Per a Fernàndez, “l’habitatge és una de les prioritats del Govern, sobretot a l’àrea metropolitana de Barcelona. I aquí a Badalona tenim dos espais, Sant Crist i el barri de l’Estrella, on tindrem la capacitat de generar 400 pisos de lloguer assequible. Amb aquestes actuacions, fem efectiu el dret a l’habitatge per a tothom”.

   

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que: “avui per fi, després de molts anys esperant, ha arribat el moment de donar un pas més en l’execució d’aquest gran projecte per a Sant Crist, avancem i comencem a donar solució a una demanda històrica”. L’alcalde ha afegit que: “la millora de la mobilitat a Badalona passa per aquesta reforma, per fi podrem comunicar de nord a sud tots els barris de la ciutat”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí