S’instal·la un arbre dels desitjos a la plaça Constitució

  0
  Arbre dels desitjos.jpg

  23/12/2014 – Un arbre, creat per l’Associació de Veïns de Dalt la Vila, en què tothom que vulgui pot penjar els seus desitjos fins el 7 de gener.

  El passat dissabte, 20 de desembre, l’Associació de Veïns de Dalt la Vila va instal·lar un arbre dels desitjos a la plaça Constitució amb l’objectiu de posar en valor els sentiments solidaris del veïnat, ja que en “aquestes dates és un bon moment per verbalitzat els bons sentiments vers el conjunt”, segons el president de l’entitat, Dionís Orrit.

   

  L’arbre, que ja s’havia construït en anteriors anys i especialment de forma continuada ens els quatre darrers, està format amb elements vegetals de diferents tipus, com arrels i branques, i té una estructura metàl·lica com a suport, gràcies a la col·laboració de Ricard Carnicero.

   

  Des de dissabte fins avui molts veïns de totes les edats ja han penjat els seus desitjos, i es poden trobar “des de gargots dels que encara no saben escriure a la cal·ligrafia tremolosa de la gent gran”, afirma Orrit. L’arbre que es podrà visitar fins el 7 de gener, està obert a tothom que vulgui escriure algun desig.

   

  Per una altra banda, el divendres 2 de gener, l’Associació de Dalt la Vila es dedicar pel matí al Centre Cívic del carrer Germà Bernabé a realitzar un taller de fanalets per a il·luminar durant la nit dels Reis Mags d’Orient el seu pas per la ciutat. I a la tarda, a partir de les set, un patge reial recollirà personalment les cartes de tota la mainada que ho desitgi al local de l’entitat situada a la plaça Constitució.