S’instal·la una zona d’entrenament a la platja del Pont del Petroli

  0
  136

  Els treballs d’adequació i de preparació dels serveis per deixar a punt les platges de Badalona per a la nova temporada de bany que realitzen l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Badalona es fan més visibles des d’aquesta setmana.

  Així, entre les novetats d’enguany, es troben els treballs de preparació d’un nou espai Beach Workout, una zona d’exercicis físics a l’aire lliure, que s’ha començat a instal·lar en la platja del pont del Petroli.

  La superfície que ocuparà aquesta instal·lació és d’uns 90 m2. L’elecció d’aquesta zona de platja, entre el pont del Petroli i el port de Badalona, està fonamentada en el fet que disposa d’una amplada suficient per no entrar en conflicte amb la zona de bany i prou estable per no quedar afectada pels temporals. A més, està situada a tocar del passeig Marítim per facilitar la seva utilització per als usuaris i sense ocasionar molèsties a la zona de banys.

  Vuit guinguetes de platja

  També han començat aquesta setmana les tasques d’instal·lació de les vuit guinguetes de platja que tenen la concessió i que estaran situades a les mateixes ubicacions de l’any anterior: platja de la Barca Maria, Cristall, Pont d’en Botifarreta, dels Pescadors, del Petroli i del Coco i dues a la platja de l’Estació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí