Subhasten un edifici d’estil modernista per la meitat del seu valor

  0

  El portal online de subhastes Escrapalia Immobles ha tret a subhasta pública un edifici modernista ubicat al centre de Badalona, ​​a gairebé primera línia de mar. Valorat en 1,3 milions d’euros, el seu preu de sortida és de 700.000 euros, un 47,21% menys que la taxació.

  L’immoble, de caràcter singular, compta amb 1000 metres quadrats construïts i 600 metres de terrassa. Consta de 4 plantes, un pati de 400 metres quadrats i terrat de 120 amb vistes al mar i al nucli antic de la ciutat.

  La planta baixa de l’edifici, on s’accedeix a través d’un pati enjardinat, conté tres despatxos, banys i dues àmplies sales. Al voltant del pati central es distribueixen dues àmplies sales amb dos despatxos més. A la planta primera hi ha dues sales, igual que a la planta segona, on es complementa amb una altra sala que, a més, serveix de connexió amb el pati enjardinat exterior de 400 metres quadrats. La planta tercera té la mateixa configuració, amb sortida a una terrassa de 35 metres quadrats que comunica, alhora, també amb el gran pati enjardinat.

  Antic col·legi rehabilitat

  L’antic col·legi del 1920, completament rehabilitat, permet un ús amb funció administrativa, comercial, sanitària, centre de dia, docent i esportiva. No pot ser usat com a edifici residencial actualment, ni hi ha la possibilitat de fer habitatges ni de posar un hotel per estar afectat pel Pla Metropolità actual.

  Parcialment arrendat per 76.890 euros anuals

  Actualment l’immoble, situat a l’Avinguda Sant Ignasi De Loiola 112, està parcialment arrendat a una escola bressol. Concretament, tres de les quatre plantes de l’edifici. El contracte d’arrendament té una durada de 15 anys des del 2017. Suposa uns ingressos anuals de 76.890 euros anuals més IVA. A més, l’edifici disposa de dos lofts, d’uns 60 metres quadrats cadascun.

  Oberta fins al 4 de maig

  La subhasta online estarà oberta fins al 4 de maig. Està dirigida a inversors principalment encara que poden participar-hi tant particulars com empreses previ registre gratuït al portal de subhastes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí