Sisena victòria pels Dracs davant els Rookies

  0
  Dracs.jpg

  07/03/2017 – Amb un contundent 65-3, els badalonins segueixen al capdavant de LNFA Sèrie A.

  Sisena victòria per als Badalona Darcs, que segueix sense fallar al capdavant de la taula. Els cuers, Barberà Rookies, no van poder aturar a l'equip d'Oscar Calatayud, que segueix dominant la competició amb autoritat. Només en els primers compassos, els Rookies van poder presentar batalla, però van cometre alguns errors que els Dracs no van desaprofitar.
  El quarterback Sergi Gonzalo, amb una carrera pel centre de sis iardes, obria el marcador per als Dracs (6-0), però els Rookies van respondre amb un bon drive ofensiu que només es va veure perjudicat per les penalitzacions. Tot i així, els visitants van aconseguir inaugurar el seu caseller amb field-goal de 42 iardes de Sergi Ortiz (6-3). A partir d'aquí, però, els equips especials dels Dracs van començar a marcar les diferències. En el kick-off posterior, Joan Carles Bartra va retornar per a touchdown en una espectacular jugada de reverse (13-3). I poc després d'obligar als Rookies a allunyar la pilota, Hunter Lee tornava a anotar en el retorn del punt (20-3). 
  Malgrat això, els Rookies van continuar intentant, i a l'inici del segon quart es va plantar en la iarda 3 dels Dracs. Amb primera i gol, el touchdown visitant semblava un fet, però va ser així. Un fumble recuperat per la defensa dels Dracs va llençar per terra les opcions dels Rookies, que a més va veure com en l'acció posterior, Lee convertia un pas curt de Sergi Gonzalo en un touchdown espectacular recorrent pràcticament tot el camp (27-3). Aquest nou cop ja va deixar molt tocat al conjunt visitant, i a partir d'aquí el partit va ser un monòleg dels Badalona. Un field-goal de Jordi Brugnani i dos touchdowns més de Lee van deixar el xoc vist per sentenciar (44-3).
  En la segona meitat, amb tot decidit, Sergi Gonzalo va connectar amb Ferran Llinàs, Xavi Gonzalo i Edu Morlans per assolir els cinc passos de touchdown i deixar el marcador en el definitiu 65-3. El quarterback negre i plata, amb aquest registre, suma ja 31 enviaments d'anotació aquesta temporada. 
  Els Dracs afrontaran en les pròximes jornades dos partits lluny de Badalona, a Múrcia contra els Cobras i a Reus davant els Imperials.